Tilaajat

Star Wars: The Acolyte (2024)



Kun kuulin Tiktokin ihmeellisestä maailmasta huhua, että uusin Star Wars-sarja The Acolyte olisi todellinen Franchisen tappaja, mieltä rupesi  kutkuttamaan nähdä miten pahasti Disney oli mennyt sössimään. Videoiden mukaan luvassa olisi sarja täynnä toksista woke-agendaa, mies vihaa, heikkoa käsikirjoitusta ja juoni joka tuhoaisi koko tähän astisen star wars kaanonin. Odotukset olivat nollan alla, mutta kuinka lopulta kävikään? Laitoin sarjan pyörimään Disney plussasta....

Star Wars: The Acolyte (2024)

Yllätyksekseni sarja rullasi kuin hirvi. Täytyy todeta, että en ole Star Warsin suurimpia faneja, joka tietäisi okaisen sivuhahmon nimen, mutta mielenkiinnolla aina katson mitä uutta franchiseen on taas keksitty. Tämä sarja nappasi mukaansa yllättävän mukavasti. Katselin sen aikalailla aivot narikassa, mutta viihdyin vallan mainiosti ja sarja tuntui jopa hieman "paremmalta Disney Star wars-sarjalta".




Hetkessä olin katsonut koko kauden, jonka jaksot olivatkin loppupeleissä aika lyhyitä. Hahmot olivat mielenkiintoisia ja juoni ihan näppärä. Visuaalisesti sarja näytti laadukkaaltaa, eikä mikään häirinnyt silmää huonoudellaan.



Oli mukava huomata, että Star warsiin oli yritetty tuoda jotain uutta, pelkän fan servicen ja vanhan kierrättämisen sijaan. Nuo tiktokista tutut parjatut kohdat menivät todella nopeasti ohi, enkä edes kiinnittänyt niihin enää juurikaan huomiota. Väittäisin, että sarjan huonoutta on runsaasti liioiteltu. Jos sarjaa aikoo katsoa vain tätä huonoutta hakien, voi pettyä. Yleensä en oikein välitä mistään agendoista, jotka menevät kunnollisen juonen edelle, mutta tässä en sellaista ongelmaa havainnut.



Myös itämaisten taistelulajien tuominen mukaan jedi-taisteluun oli piristävää ja näytti komealta.

Jos olet päättänyt välttää sarjaa pelkkien huhujen takia, kannattaa ehkä kumminkin kokeilla, jospa sarja toimisi sittenkin.

- Kai Kumpulainen 6.8.2024





Promoshots:




Juliste:






Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Rendel: Cycle of Revenge (2024)

Super Force - Iskuryhmä (tv-sarja 1990-1992)

Onnellinen Mies (1979)

The Sandman (Season 1, 2022)

Stay Close (Miniseries 2021)

The Bad Batch (2016)

Prospect (2018)

Last Man Standing (1996)

The Spine of Night (2021)

The Vindicator (1986)