Tilaajat

Batman vs Teenage mutant ninja turtles! (2019)





Katselin sunnuntai aamun ratoksi mielenkiintoisen frankku-universumien kohtaamisen, eli animaatioelokuvan Batman vs Teenage mutant ninja turtles! (2019).

Ennen katsomista mielessä pyöri, että miten nämä kaksi maailmaa tulevat sulautumaan yhteen ja miten siistiä on nähdä Batman taistelemassa Silppuria vastaan. Onhan kyseessä kumminkin lapsuuteni kaksi ykkös sarjaa.

No ei hätää eikä huolta, leffa toimi mainiosti ja turtlesit sulautuivat Gotham cityyn kuin kimono rotalle ja trenssitakki kilpparille.

Hahmoja oli isoliuta molemmista sarjoista, mutta ähkyä ei päässyt tulemaan vaan kaikki toimi mainiosti.


Batmania esitti Troy Baker. Leffassa oli molempien franchisejen historian tunteville paljon bongattavaa ja molemmista saatiin myös paljon huumoria väännettyä kun sitä katsottiin toisen sarjan näkökulmasta. Myös samankaltaisuuksia löytyi paljon.


Juoni ei ollut kovinkaan monimutkainen, eikä se pääjuttu tässä leffassa, eli Rhas Al Ghul ja varjoliiga yhdistävät voimat silppurin ja jalkaklaanin kanssa ja aikovat käyttää mutageenia suunnitelmissaan. Batman joutuu yhdistämään voimansa turtleseiden kanssa pärjätäkseen isolle konnakavalkaadille.

Leffa oli osittain nuorille suunnattua piirrettyä, mutta välillä silppuri tappoi porukkaa raa'asti katkomalla päitä ja jäseniä ja heittämällä heittotähtiä päähän. Vertakin oli jonkun verran, joten en ole varma minkä ikäisille tämä on suunnattu, mutta luulen että eniten tästä nauttii vanhat turtles ja batman fanit.


Lopputeksteissä oli vielä hieno ekstra kun kuviin ripotellaan molempien sarjojen klassisimpia sarjakuvakansia, joihin on editoitu toisen sarjan hahmoja saumattomasti mukaan. Ja lopputekstien jälkeen on vielä loppupaljastus.


Oikein nautittava animaatio myös aikuisille turtles ja batman diggareille!

- KK 22.9.2019



Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Arachnophobia (1990)

The Spine of Night (2021)

Battle Beyond The Stars (1980)

Stay Close (Miniseries 2021)

The Abyss - Syvyys (1989)

Parhaimmat X-men elokuvat: Logan (2017) ja X-men 2 (2003).

Red Sonja (1985)

Robocop 2 (1990)

Prospect (2018)

Vesa-Matti Loiri 1945-2022