Tilaajat

Batman/Superman World's finest (1997)

Katselin sunnuntai aamuun animaation Batman/Superman World's finest, vuodelta 1997. Elokuva sijoittuu mask of phantasmin ja mr.freeze sub zero-leffojen väliin. Suomessa se julkaistiin vhs:nä nimellä batman ja superman: ässäpari ja jokeri. Se perustuu Superman: animated seriesin jaksoihin, joka tuli suositun Batman animated seriesin jälkeen ja myötäili samaa piirrostyyliä, eli 30-luvun art decoa.
Leffassa jokeri ja harley quin löytävät jade-patsaan, joka onkin kryptiniittiä. He päättävät mennä rahapulassa metropolikseen ja tehdä diilin Lex Luthorin kanssa. Miljoona dollaria supermiehen päästä. Batman seuraa myös metropolikseen, jossa hän mm. Rupeaa deittailemaan Lois Lanen kanssa.

Elokuva on klassista batman ja superman toimintaa, joka on tuttua animaatiosarjasta. Mark Hamill jokerina on parasta antia ja vitsit pistävät naurattamaankin pariin otteeseen. Kevin Conroy hoitaa Batmanin äänen ja Clancy Brown Lex Luthorin.

Erittäin viihdyttävä animaatioelokuva nostalgian nälkäisille. Dvd:ssä oli vielä kohinat ja roskat tallella, joten fiilikset pysyi katossa.

- Kai Kumpulainen

Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

The Spine of Night (2021)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

Universal Soldier (Täydellinen Sotilas, 1992)

The Last Dragon - Idän Lohikäärme (1985)

The Abyss - Syvyys (1989)

Punisher: War Zone (2008)

Prospect (2018)

Stay Close (Miniseries 2021)

The Hunt for Red October - Punaisen Lokakuun Metsastys (1989)

Dune (1984)