Tilaajat

Fast and furious 6 (2013)


Katselin poikani suosikki leffasarjan kuudennen osan. Isä-poika äijäviihteenä nämä toimii ihan hyvin. Kyseessä on siis megasuositun Fast And Furious sarjan kuudes jakso vuodelta 2013.
Tämä on se hurjapäät leffa, jossa The Rock kääntyy Dieselin posseen, tässä ajetaan tankilla sillalla ja Letty onkin hengissä, mutta menettänyt muistinsa. Lopussa pidätellään jumbojetin nousua. Muutenhan nämä kaikki on aika samanlaisia, mutta joka jaksossa on isompia toimintakohtauksia, ukot muuttuvat yhä enemmän kuolemattomiksi superihmisiksi ja "perheeseen" tulee uusi jäsen. Yleensä tämä on edellisen osan pahis tai muu vainoaja.

Pahiksena tässä jaksossa on Luke Evans (Hobbitit) ja tämä oli hänen ensimmäinen F&F-leffa. Ukkoa nähdään myös myöhemmissä jaksoissa.

Tämän leffa kiinnostavin juttu itselleni oli, että tässä nähdään indonesialainen taistelulajien mestari Joe Taslim! Hän on tuttu viimevuosien kovimmista action leffoista kuten Raid: Redemption, Raid 2 ja The Night Comes for Us. Suosittelenkin katsomaan nuo leffat mieluummin, kuin tämän elokuvan. Hienoa, että tällaiset oikeat mestarit saavat tilaa hollywoodissa.

Tässäkin jaksossa on valtava määrä hahmoja ja turpaanvetoa on liiankin kanssa. Pituuttakin on vähän liikaa. Seitsämäs osa on edelleenkin se paras näistä, joten tämä jää armotta jalkoihin siihen verrattuna. Tässä oli vielä vähän katukisa teemaa, mutta se alkoi väistyä agentti-teeman tieltä.
Statham tekee ensi esiintymisen lopputekstien välissä.

-  Kai Kumpulainen 28.11.2019




Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Arachnophobia (1990)

The Spine of Night (2021)

The Last Dragon - Idän Lohikäärme (1985)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

The Abyss - Syvyys (1989)

Stay Close (Miniseries 2021)

Prospect (2018)

Dune (1984)

Legend (1985)

Red Sonja (1985)