Tilaajat

Teen Titans Go! to the Movies (2018)


Viime kesänä kun näin ekan kerran trailerin Teen titans go! to the movies elokuvasta, niin en ole malttanut odottaa, että pääsen näkemään tämän leffan, joka muistuttii loistokkuudessaan Lego Batman elokuvaa. Nyt vihdoinkin sain Blu-rayn käsiini ja heti leffa pyörimään ja muksuille popparit käteen. Vähän vaihtelua synkeälle Titans sarjalle, jossa on samat hahmot. Ainoastaan Cyborg on tässä sarjakuvien malliin mukana.



Elokuvassa Robin ja teini Titaanit ovat surullisia, kun eivät saa omaa warner bros leffaa, vaikka kaikilla muilla supersankareilla on. Jopa batmanin hovimestari, auto ja varustevyö saavat omat leffansa ennen robinia. Samalla deadpooliksi luultu Slaaaaaade, suunnittelee katalaa juonta. Mukana vilahtaa kaikki dc:n hahmot Batman etunenässä.

Leffa tarjosi nerokasta parodiaa DC:n maailmasta ja kaikki sen hassuudet ja "heikkoudet" naurettiin läpi hyvässä hengessä. Stan Leekin teki parit cameot, koska vaan pitää cameoista vaikka tiesikin olevansa dc-leffassa. Ja turtlesitkin pelastettiin mutatoitumiselta 😂.
Leffassa ei käytetä legoleffojen tapaan legomaailmaa hyväkseen, mutta piirostyylillä kikkaillaan tuoden mieleen Ren ja Stimpyn ja välillä parodioidaan animea. Mikään ei ole pyhää.



Leffa perustuu teen titans go! -sarjaan,mutta sarjaa ei ole tarvetta nähdä aikaisemmin, pystyäkseen nauttimaan tästä. Tämä on nannaa dc:n vanhoille faneille kaikkine viittauksineen ja samalla todella hauskaa viihdettä muille katsojille. Nauroin ääneen monta kertaa leffan aikana ja se on harvinaista nykyään 😎

- Kai Kumpulainen 8.2.2019






Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Comic Con Finland 10.-12.5.2024

Silent Hill: Revelation (2012)

The Spine of Night (2021)

The Last Witch Hunter (2015)

The Last Dragon - Idän Lohikäärme (1985)

Desperado (1995)

Prospect (2018)

Enemy of the State (Valtion vihollinen, 1998)

Rambo 3 (1988)

Blade (1998)