Tilaajat

Pika-arvio: Triple Frontier (2019)


Katselin juuri netflixiin tulleen thrillerin Triple Frontier (2019). Sen on ohjannut J.C. Chandor, joka on tuttu ainoastaan A Most Violent Year-leffasta.

Leffa on täynnä tämän hetken nimekkäimpiä näyttelijöitä esim. Oscar Isaacs (x-men, star wars), Ben Affleck, Charlie Hunnam (sons of anarchy), Garrett Hedlund (tron:legacy) ja Pedro Pascal (got, narcos). Hunnam, Benaflex ja Pascal on vielä mun lemppareita.

Armeijan ex-special force yhdistää taas voimansa viimeiselle heist-keikalle, kaapata columbialaisen druglordin rahat ja niitähän piisaa, mutta sanonnan mukaan ahnaalla on paskainen loppu, joten ongelmitta tämä ei onnistu.

Leffan vahvuus on siinä, että tapahtumia on vaikea ennustaa ja mitä tahansa voi käydä. Itse en osannut arvata miten tässä käy ja siksi se oli mielenkiintoista seurata. Myöskään leffan sankaria on vaikea hahmottaa heti. Toinen vahvuus on hienot maisemat andien vuoristoissa ja niitä on ilo seurata. Kuva on viimeisintä huutoa ja erittäin skarppi. Netflixin leffoista tää on laadukkaimmasta päästä tuoden mieleen hieman narcosin ja sicarion, mutta sille tasolle, ei kumminkaan nousta. Toiminnan ystäville, tässä voi olla liian vähän toimintaa. Enemmänkin pohdiskelua, että mikä elämässä on tärkeää kellekkin.


- Kai Kumpulainen 20.3.2019

Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

The Spine of Night (2021)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

Universal Soldier (Täydellinen Sotilas, 1992)

The Last Dragon - Idän Lohikäärme (1985)

The Abyss - Syvyys (1989)

Punisher: War Zone (2008)

Stay Close (Miniseries 2021)

Prospect (2018)

The Hunt for Red October - Punaisen Lokakuun Metsastys (1989)

Dune (1984)