Tilaajat

Pikakertaus: Amazing Spider-man (2012)



Katselin pitkästä aikaa Amazing Spider-manin (2012) uudelleen. Tää on ollut aina se mun lempparein Spiderman paristakin syystä. Leffa on hieman aikuismaisempi, vakavampi ja hieman synkempi, kuin muut spidermanit ennen ja jälkeen ja pidän siitä. 



Toiseksi Garfield on musta parhain Peter Parker, ehkä sen takia, että se ei ole kauhea nyhverö-nörtti tai ihan teini, vaan vähän aikuisempi semicool skeittaava misfit-jäbä, johon on helpompi samaistua.

Garfield liikkuu hienosti ollessaan spider-man ja Spider-manin pukukin on realistisempi kuin aikaisemmin tai myöhemmin. 


Jatko-osa ei ollut lähellekkään samaa tasoa ja se harmittaakin, että trilogia ei saanut sen takia kolmos-osaa. Tästä leffasta huokuuu semmoinen nolanin-batmanin aikainen vakavuuden haku, vaikka Spiderman heittääkin hyvää läppää ja on hauskakin välillä, mutta kun haavoja tulee ja niitä tulee, niin niistä vuotaa verta ja kun haulikolla ammutaan, niin käsi lähtee irti yms. 



Tässä leffassa on mun mielestä paras spiderman kohtaus ikinä, kun swat tiimi saa spidermanin kiinni ja hän joutuu hoitelemaan ne näyttämättä naamaansa. Siinä on jotain siistiä. 







Huonoja puolia, jos pitää kaivaa, niin Lisko ei näytä aina kovin realistiselta, koska on cgi. Olisi voinut olla vaikka puoliksi maskeerattu ja puoliskis cgi:llä toteutettu mies.






Omistan tästä 3d-blu-rayn, jonka mukana tuli patsas ja sen lisäksi vielä 2d Blu-ray steelbookin.

  - Kai Kumpulainen 22.6.2018




-

Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Comic Con Finland 10.-12.5.2024

Silent Hill: Revelation (2012)

The Spine of Night (2021)

Kauhukuu 2023 osa. 3

Supernova (2000)

The Last Witch Hunter (2015)

The Last Dragon - Idän Lohikäärme (1985)

The Towering Inferno (Liekehtivä torni, 1974)

Double Feature: Terminal Force (Galaxis, 1995) & Terminal Force 2 (The Survivor, 1998)

Leviathan (1989)