Tilaajat

Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019)



Katselin eilen pojan pyynnöstä hurjapäät spin-off elokuvan Hobbs and Shaw Viaplaystä. Elokuvan on ohjannut David Leitch (John Wick, Deadpool 2, Atomic Blonde)

Kyllähän tämä oli viihdyttävää kokoperheen ison budjetin toimintaa hyvässä ja pahassa. Juoni oli aivan toissijainen tässä. 

On siis joku tappava virus ja Rockin ja Stathamin on pelastettava maailma. Miksi? No koska ne on planeetan badassimmät äijät. 


Epärealistista supersankaritoimintaa oli lisätty perus agenttiseikkailun lisäksi ja Idris Elba edusti tässä "mustaa supermiestä". Mukana oli myös Ryan Reynolds, joka veti sitä samaa deadpool-roolia ilman naamaria. Se oli toki piristys. Ja toiseksi uusimmasta Jumanjista tuttu Kevin Hart oli myös koomisena kevennyksenä. Lukuisia muitakin tuttuja naamoja näkyi. 





Stathamin ff-perhe veljen ja äidin lisäksi sai nyt mukaan myös siskon, joka on kanssa badass-muija. Häntä näytteli Vanessa Kirby. Ja Rockin perhe lisääntyi saarellisella Samoalaisia kavereita, äitiä myöden. Kohta voidaan tehdä omat spinnoffit Hobbs-family ja Shaw-family. 


Leffa oli jatkuvan toiminnan ja päänaukomisen lisäksi täynnä komediaa ja mikään älyttöminkään idea ei ollut liian hullu tähän pläjäykseen. Toimintakohtaukset olivat kuin elokuvan huipentumia, sillä erolla, että jokainen oli sellainen.






Kaukana ollaan ekojen hurjapäät-leffojen maailmasta, joka oli vielä vähän realistinen. Fast and furious cinematic universe on laajentunut niin isoksi että se voi käytännössä sisältää ihan mitä vaan tulevaisuudessa. Hahmojakin alkaa olla jo kymmeniä ja tuntuu, että jokaisen hollywood näyttelijän on saatava naamansa yhteen näistä leffoista ollakseen joku. Ihan passeli aivot narikkaan darraleffa. 



Ei tosikoille. 😁

- Kai Kumpulainen 13.6.2020


Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Frank Herbert's Dune (miniseries, 2000)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

Super Force - Iskuryhmä (tv-sarja 1990-1992)

Stay Close (Miniseries 2021)

Inferno (aka. Desert Heat, 1999)

Dune (1984)

Goonies - Arkajalat (1985)

Dust Devil (1993)

Kauhukuu 2023 osa.1.

Legend of Zorro - Zorron legenda (2005)