Tilaajat

Slender Man (2018)




Harvemmin tulee katsottua kauhuelokuvia nykyään, mutta lähes aina, jos katson jonkun satunnaisen nykykauhun, minulle käy niin, että se on aikalailla surkea. Tällä kertaa valittu Slender Man ei ollut kuin nimeltä tuttu, mutta jälleen kerran kyseessä oli todellinen pettymys.

Slender man (2018)

Slender Man on vuonna 2018 ilmestynyt kauhuelokuva, joka perustuu Victor Surgen luomaan videopeli/creepypastahahmoon, Slender Maniin. Elokuvan on ohjannut Sylvain White (I'll Always Know What You Did Last Summer) ja sen pääosia esittää Joey King, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Alex Fitzalan, Taylor Richardson ja Javier Botet.  



Ensimmäisenä minulle tuli mieleen, että olen aivan väärää ihmistyyppiä katsomaan tätä elokuvaa. Kohdeyleisöksi paras olisi teinityttöryhmä, joka pystyy samaistumaan päähenkilöihin, mutta ei ole vielä nähnyt kaikenmaailman elokuvia huomatakseen jatkuvia kliseitä.

Juonesta tuli mieleen internet aikaan päivitetty The Ring, tai vaikka Candyman.


Näyttelijät olivat aikalailla mitäänsanomattomia tai surkeita, mutta pahimpana syntinä tässä oli CGI:llä luotu Slenderman, joka ei ollut yhtään pelottava, vaan näytti heikon näköisen videopelin hahmolta. 


Triviaa: Sinclair sai huonoimman naissivuosan Golden Raspberry -ehdokkuuden elokuvasta.


Jos et kuulu mainitsemaani kohdeyleisöön, vältä tätä elokuvaa. Niitä tunteja et saa enää takaisin. Tämä oli mielestäni kaikista, huonoista kauhuelokuvista mitä olen viime vuosina katsonut, se huonoin... tähän mennessä.

- Kai Kumpulainen 28.6.2020


Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Universal Soldier (Täydellinen Sotilas, 1992)

Stay Close (Miniseries 2021)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

Prospect (2018)

Punisher: War Zone (2008)

Dune (1984)

The Abyss - Syvyys (1989)

Hard Boiled (1990-1992)

Legend (1985)

Galaxy Of Terror (1981)