Tilaajat

Elokuvaprojektori esittää: Champagne and Bullets (1993)


Kun Elokuvaprojektori-kanavan Timo Laakso järjestää näytöksiä henkilökohtaisessa teatterissaan Kino Laaksossa, niin sitä ei parane missään nimessä missata, sillä tarjolla on aina kovaakin kovempia pätkiä ja sivistäviä harvinaisuuksia mainstreamin ulkopuolelta. Siksi siis painoin kaasun pohjaan ja ampaisin kohti näytös-iltaa. Mukana katsomossa oli vakiovieras, eli Leffabunkkerin Ville.

 Elokuvaprojektori esittää: Champagne and Bullets (1993)

Tällä kertaa Timo Laakso oli saanut hankittua käsiinsä harvinaista herkkua. nimittäin elokuvaharrastaja, joka tunnetaan nimellä Kupikeppo, oli ystävällisesti lähettänyt lainaan Vinegar Syndromen julkaiseman elokuvan nimeltä Champagne and Bullets (1993). Mikä tuo mysteerisen mainio mestariteos lopulta olikaan, siitä lisää Timon kanavan Youtube-videolla, jonka löydät alapuolelta.





Jos video ei jostain syystä näy, voit tarkistaa sen youtuben sivuilta osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=ayEhBE3dp1s&t=1s

Linkki

Elokuvaprojektorin saateteksti:

Tulipa katseltua ehkä maailman paras elokuva, eli John de Hartin ohjaama mestarillinen Champagne and Bullets. Sain elokuvan ystävällisesti lainaan Kupikeppo nimiseltä kaverilta, joka lähetti sen postilla varta vasten meille katsottavaksi. Äärettömän epäitsekäs ja kaunis ele. Kiitos tästä. Tässä jaksossa avaamme kokemuksiamme tästä ensimmäisestä ja aivan huikeasta katsomiskokemuksesta!

- Timo Laakso

- 2.7.2024

Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

The Towering Inferno (Liekehtivä torni, 1974)

Shaun of the Dead (2004)

Citizen Toxie: The Toxic Avenger IV (2000)

The Sandman (Season 1, 2022)

Judge Dredd (1995)

Ghost Dog: The Way of the Samurai (1999)

Edge of Tomorrow (2014)

Comic Con Finland 10.-12.5.2024

Kesäspeciaali: Keskisen kyläkaupan elokuvaosasto, Tuuri