Tilaajat

Elokuvaprojektori esittää: Champagne and Bullets (1993)


Kun Elokuvaprojektori-kanavan Timo Laakso järjestää näytöksiä henkilökohtaisessa teatterissaan Kino Laaksossa, niin sitä ei parane missään nimessä missata, sillä tarjolla on aina kovaakin kovempia pätkiä ja sivistäviä harvinaisuuksia mainstreamin ulkopuolelta. Siksi siis painoin kaasun pohjaan ja ampaisin kohti näytös-iltaa. Mukana katsomossa oli vakiovieras, eli Leffabunkkerin Ville.

 Elokuvaprojektori esittää: Champagne and Bullets (1993)

Tällä kertaa Timo Laakso oli saanut hankittua käsiinsä harvinaista herkkua. nimittäin elokuvaharrastaja, joka tunnetaan nimellä Kupikeppo, oli ystävällisesti lähettänyt lainaan Vinegar Syndromen julkaiseman elokuvan nimeltä Champagne and Bullets (1993). Mikä tuo mysteerisen mainio mestariteos lopulta olikaan, siitä lisää Timon kanavan Youtube-videolla, jonka löydät alapuolelta.

Jos video ei jostain syystä näy, voit tarkistaa sen youtuben sivuilta osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=ayEhBE3dp1s&t=1s

Linkki

Elokuvaprojektorin saateteksti:

Tulipa katseltua ehkä maailman paras elokuva, eli John de Hartin ohjaama mestarillinen Champagne and Bullets. Sain elokuvan ystävällisesti lainaan Kupikeppo nimiseltä kaverilta, joka lähetti sen postilla varta vasten meille katsottavaksi. Äärettömän epäitsekäs ja kaunis ele. Kiitos tästä. Tässä jaksossa avaamme kokemuksiamme tästä ensimmäisestä ja aivan huikeasta katsomiskokemuksesta!

- Timo Laakso

- 2.7.2024

Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Tuulen laakson Nausicaä (風の谷のナウシカ, Nausicaä of the Valley of the Wind, 1984)

Gladiator - Extented cut (2000, ohj. Ridley Scott)

Elokuvaprojektori esittää: Danger: Diabolik (1968)

Onnellinen Mies (1979)

Enemy Mine - Vihollisen armoilla (1985)

Stay Close (Miniseries 2021)

Double Feature: Terminal Force (Galaxis, 1995) & Terminal Force 2 (The Survivor, 1998)

The Towering Inferno (Liekehtivä torni, 1974)

U Turn - U-käännös helvettiin (1997)

Ensireaktiot: Obi-Wan Kenobi (Sarja, 2022)