Tilaajat

Lego DC Comic Superheroes: The Flash (2018)


Lego DC Comic Superheroes: The Flash (2018)

Vuoden 2018 viimeinen arvostelu? Olen ostanut ja katsonut kaikki Legon tekemät superheroes sarjan osat marvelilta ja varsinkin DC:ltä. Kaikki ovat olleet hulvattomia tähän mennessä ja sopivat myös aikuisille sarjis-nörteille. Tätä Flashin ensimmäistä lego-leffaa en ole vielä ostanut, mutta se tuli vastaan netflixissä, niin katsottiin pois... kahteen kertaan.

Eli Flash pääsee tällä kertaa Justice Leaguen pääosahahmoksi ja hän joutuu pahan käänteis-flashin juoneen, jossa päiväni murmelina tapahtuu uudestaan ja uudestaan. Flashin pitää kasvaa ihmisenä ja päihittää aikasilmukka, mutta sitä ennen seikkaillaan DR. Faithin korkelentoisessa psykedeelisessä taikamaailmassa ja haetaan vähän speedforcea.

Taas oli vitsejä myös aikuisille, kuin sarjisnörteille, jotka tietää dc:n historiaa ja irvaillaan vanhoille kulta-ajan hahmoille, tällä kertaa lemmikeille eli Batman-koira acelle, teräskoiralle, greenlantern oravalle ja aquamanin merihevoselle, jotka kaikki löytyvät vanhoista sarjakuvista. Dr. Faithilla on taas mustan jazzmiehen seksikäs ääni ja hän vetääkin bluesit kehiin leijuvassa linnassa. Atomin seikkailut minimiehenä ovat myös hauskempaa katsottavaa, kuin ant-manin 
Nämä lego-leffat ovat mahtava aihio kaikelle sille käsittämättömälle kamalle, jota vanhoissa sarjiksissa nähtiin, mitkä taas ei toimisi nykyisissä synkissä dc:n animaatioissa ja leffoissa. Ja kun niistä väännetään vielä herkullista parodiaa, niin aika menee siivillä näitä katsoessa. Ei suositella kaikille.

3/5

- Kai Kumpulainen 31.12.2018



Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Comic Con Finland 10.-12.5.2024

The Last Witch Hunter (2015)

The Spine of Night (2021)

The Last Dragon - Idän Lohikäärme (1985)

Silent Hill: Revelation (2012)

The Towering Inferno (Liekehtivä torni, 1974)

Leviathan (1989)

Jouluelokuva: Die Hard - Vain Kuolleen Ruumini Yli (1988)

Pika-arvio: Guns Akimbo (2019)

The Girl in the Spider's Web (2018)