Tilaajat

Alterstream Media esittää: Tampere Kuplii 2023

 


Meikäläinen sai Alterstreamin väeltä kutsun Tampereella järjestettäville sarjisfestareille, nimeltä Tampere Kuplii. Harmi, että en tänä vuonna päässyt paikalle kiireiden takia, mutta onneksi Henkka ja Jusa saivat tallennettua komean videon tapahtumasta. Videolla on jopa terveiset Kaitsulle, kiitos siitä ja iso kiitos Jusalle, joka nappasi meikäpojalle mainiota lueskeltavaa, vaikka en paikalle päässytkään. On se erijannu tuo Jusa!

Alta voit katsoa videon. Jos se ei jostain syystä näy, niin käy katsomassa se osoitteesta: https://www.youtube.com/watch?v=EOKvkepebUc



Videon saateteksti:

Vuosittain järjestettävä hyvän fiiliksen sarjisfestari ei pettänyt tälläkään kertaa! Enkä yhtään ihmettele suosiota, sillä tänä vuonna Tampere Kupliin käyntimäärä kohosi 23 199:een, ylittäen reilusti aiemmat kävijäennätykset. Varsinkin lauantaina oli jengiä jopa enemmän ku Tokmannin ilmaisten ämpäreiden jonossa -30 asteen pakkasessa. Mahtavia asusteita, huikea Cosplay -kisailu, tiukkoja figuureita, leffoja, pelejä, lehtiä, kirjoja, koruja ja vaikka mitä muuta muikeeta!


Tsekkaa meikäläisen reportaasi viikonlopulta, josta tuli kulutettua lauantai ja sunnuntai Tampere-Talon hikisessä, mutta erittäin lämminhenkisessä miljöössä. Matkassa mukana myös Jusa, Inga ja oma poitsu. Erikoisvierailun suorittaa myös kummipoika Ola!


Tuliko jotain ostettua? No tuli! Olitko sinä paikalla ostohousut jalassa? Jos olit, heitä ihmeessä omat mietteet vuoden 2023 festarista!

- Henri Nevalainen, Alterstream media

Kommentit

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Universal Soldier (Täydellinen Sotilas, 1992)

Prospect (2018)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

Dinosaurs (tv-series, 1991-1995)

Punisher: War Zone (2008)

Stay Close (Miniseries 2021)

Dune (1984)

Squid Game (2021)

Batman Begins (2005)

From Paris With Love (2010)