Tilaajat

Ensireaktiot: Obi-Wan Kenobi (Sarja, 2022)



Ensireaktiot: Obi-Wan Kenobi (Sarja, 2022)

Ensireaktiot kahden ensimmäisen jakson perusteella ovat positiiviset, mutta hieman ristiritaiset. Sarja alkaa takaumilla heikoimmista Star Wars-elokuvista (e1-3), joita en haluisi edes muistella, mutta tekee siitä eteenpäin kaiken paljon paremmin ja jopa hieman parantaa prequelien asemaa. 

Ewan McGregor on karismaattinen vanhempana Obi-wanina. Flea oli iloinen yllätys. Leian hahmo on hieman ärsyttävä, mutta niin kai sen kuuluukin. Blade Runnermainen kaupunki planeetta Daiyulla on aika komea.



Pahishahmot ovat myös aika mielenkiintoisia. Muistaakseni ne ovat esiintyneet enempi peleissä aiemmin. Praktikaali-efekteistä ja nukke-olennoista plussaa. Tosin tyttäreni kysyi, että miksi sarja näyttää niin vanhalta. Itse en tähän kiinnittänyt huomiota, mutta ehkä juuri nuo oldschool-efektit tekevät sen vaikutuksen. 

Alku oli vallan mainio, ja sarja veteli oikeista naruista. Tämä toimi itselleni jopa paremmin kuin Mandalorianin ensimmäinen jakso (joka esitettiin suomen televisiokanavilla), jonka jälkeen en ole sitä enempää katsonutkaan, vielä. Jakso kaksi jäi kyllä erittäin kuumottavaan cliffhangeriin.

- Kai Kumpulainen 27.5.2022












Kommentit

  1. Pahishahmot, Inkvisiittorit on ollut enemmän Clone Wars ja Rebels sarjoissa...Ja esimerkiksi Reva on entinen Jedi, kuten suurin osa muistakin Inkvisiittoreista...Obi-Wan on edelleen mahtava hahmo! Mahtavaa olisi jos vaikka selviäisi Quinlan Voisin kohtalo Order 66 jälkeen..

    VastaaPoista
  2. clone warsista en taida olla katsonut kuin elokuvan ja muutaman jakson. Pitäisi tutustua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän hetken suosituimmat arvostelut

Frank Herbert's Dune (miniseries, 2000)

Mad God (Phill Tippet's Mad God, 2021)

Super Force - Iskuryhmä (tv-sarja 1990-1992)

Stay Close (Miniseries 2021)

Inferno (aka. Desert Heat, 1999)

Dune (1984)

Goonies - Arkajalat (1985)

Dust Devil (1993)

Kauhukuu 2023 osa.1.

Legend of Zorro - Zorron legenda (2005)